Aanpak

Wij zijn nieuwsgierig naar u

Hoe wij werken

Samen ontwerpen

Ontwerpen is onze passie. Met u als toekomstige bewoner ontwerpen wij graag een verrassende, maar vooral passende woning. Samen schetsen is waar we in geloven, daarom ontwerpen we graag samen met jullie aan tafel. In een aantal schetssessies komen we zo van ruwe ideeën tot een perfect passend ontwerp. Nieuwsgierig of wij ook een klik hebben met elkaar? Wij komen graag vrijblijvend kennis maken!

Naast vormgeving besteden wij ook graag aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen. Niet alleen op het gebied van duurzaamheid, hoewel dit wel grote aandacht heeft. Regelmatig zorgen wij voor scholing en onderzoek. Wij laten ons graag uitdagen om een nieuwe bouwmethode te onderzoeken en advies uit te brengen om een juiste keuze te maken. Energie zuinig of energie neutraal bouwen is uiteraard iets waar wij dagelijks mee bezig zijn. Wij werken hierin samen met specialisten om u goed te kunnen adviseren.

Totale begeleiding. Wat betekent dat voor u? Naast onze schetssessies zorgen wij in een vroeg stadium voor een waardebepaling en een helder traject van de ontwikkeling van uw woning. Wij begrijpen dat u zoekt naar helderheid en een duidelijk stappenplan. Op deze manier weet u aan het begin van het traject waar u aan toe bent. Wij verzorgen, als u dat wenst, tevens de aanbesteding en komen met een uitgewerkt advies aan tafel waarna u een weloverwogen keuze kunt maken.

Ontwerp villa Made
Nieuw project?

Ja ik kom graag in contact

Nieuw kantoor?

Ja ik kom graag in contact

Nieuwe woning?

Ja ik kom graag in contact

Nieuw bedrijfspand?

Ja ik kom graag in contact

Nieuwe ontwikkeling?

Ja ik kom graag in contact