kernwaarde

Wij zijn nieuwsgierig naar u

diversiteit aan ontwerpopgaven

Samen ontwerpen

Nieuwbouw
U heeft een kavel (op het oog) wij ontwerpen met u uw droomwoning op dit kavel. Een diversiteit aan bouwstijlen hebben wij reeds aan ons portfolio toegevoegd. Uw wensen staan bij ons altijd centraal, van eerste kennismaking tot sleuteloverdracht.

Transformatie
U heeft een bestaande woning gekocht om deze rigoureus aan te pakken. Wij zijn erg bedreven in de transformatie van bestaande bouwwerken. Met de aanwezige kennis en werkervaring binnen ons team kunnen wij uw wensen, samen met u moeiteloos vertalen in een ontwerp. Dit kan resulteren in een upgrade van uw project of een totale transformatie. Het begrijpen van het bestaande bouwwerk staat hierbij centraal.

Aan- Verbouw
Een aanbouw in stijl van uw bestaande bouwwerk of juist een totaal afwijkende architectuur. Samen met u zorgen we dat de aanbouw of verbouwing geheel naar u wensen wordt gerealiseerd.

Principeverzoek Kavel(s)
Heeft u een kavel in bezit en wilt u dit kavel opsplitsen om bijvoorbeeld een twee-onder-een-kap woning te realiseren? Wij verzorgen voor u een principeverzoek om te onderzoeken of uw gemeente hierin wilt meedenken. Doormiddel van varianten en massastudies kunnen we een realistisch beeld geven van de potentie van uw kavel.

Zie ook: Ons ontwerpproces helder in beeld.

Ontwerp villa Made
Nieuw project?

Ja ik kom graag in contact

Nieuw kantoor?

Ja ik kom graag in contact

Nieuwe woning?

Ja ik kom graag in contact

Nieuw bedrijfspand?

Ja ik kom graag in contact

Nieuwe ontwikkeling?

Ja ik kom graag in contact

Nieuw Kavel?

Ja ik kom graag in contact

Verbouwen, aanbouwen of transformeren?

Ja ik kom graag in contact