Kernactiviteiten

Wij zijn een bureau voor architectuur, interieur en ontwikkeling. Ons bureau richt zich op het ontzorgen van de opdrachtgever voor het hele traject, van kavel tot interieur blijven wij betrokken bij het traject. Onze kernactiviteit is het ontwerpen en begeleiden van een project voor de particulier, ontwikkelaar, woningbouwstichting, gemeente of aannemer.
Daarnaast geven wij advies en ontwerpen wij het interieur, van meubel, stoffering tot kleurstelling.

Oprichting en werkervaring

Als ‘studio twee architecten’ zijn Jon en Stephanie in 2017 gestart, waarbij ze hun individuele krachten hebben gebundeld! Stephanie was al geruime tijd zelfstandig architect en kavelcoach. Jon als zelfstandig interieurontwerper en ontwerper bij een villabouwer. In het verleden hebben zij beiden veel ervaring opgedaan met het ontwerpen en inrichten van vrijstaande villa’s. Ook met de toevoeging van Frans, een oud collega van beiden, in het team is de ervaring met het verbouwen en bouwen van vrijstaande villa’s uitgebreid, in uiteenlopende stijlen van klassiek tot modern, van industrieel tot landelijk. Op deze manier bundelen we onze krachten en versterken daarmee onze ontwerpen.
De gezamenlijke passie om mét de opdrachtgever hun dromen op papier te vertalen naar hun droomwoning en/of droominrichting uit zich ook in de naam van het architectenbureau: ‘studio twee architecten’. Met zijn tweeën (wij met opdrachtgever) zorgen voor het meest persoonlijke ontwerp.

…veel ervaring met het ontwerpen en inrichten van vrijstaande villa’s

In 2020 heeft Stephanie besloten alleen verder te gaan. Jon en Frans zijn onverstoord doorgegaan met het geen waarvoor zijn staan; Fijne ontwerpprocessen doorlopen, dit heeft geresulteerd in groei. Vanaf 2021 is ons team vergroot met de toevoeging van Thijs, een architect in opleiding, om ons team te versterken.

Van schets tot BIM

Naast het schetsen waarmee we mét u het concrete ontwerp maken. weten wij deze schetsen ook goed te verwerken in een 3D computermodel. Dit wordt ook wel ‘Building Information Modelling’ genoemd, het digitaal representeren van alle fysieke en functionele kenmerken van een gebouw, zowel nieuwbouw, verbouw als transformatie. Naast dat we het bouwwerk in 3D kunnen controleren ten behoeve van de uitvoering, kunnen we u ook virtueel door uw nog te bouwen droom laten lopen, en krijgt u mooie afbeeldingen mee naar huis om dit aan uw hele familie en/of vrienden te laten zien.

… zowel nieuwbouw, verbouw als trasformatie

Ons team bestaat uit:

Ontwerper | Eigenaar

Jon van Kempen

Ass. ontwerper | BIM-modelleur

Thijs van Reisen

Stagiare built environment

Casiana van Breukelen

Nieuwe medewerker?

Kom jij bij ons team?

De volgende krachten hebben meegebouwd aan studio twee architecten:

Stephanie Oome
Frans Steegh