Proces

Binnen ons kavelcoach concept zijn wij een samenwerking aangegaan met een innovatieve ontwikkelaar die open staat voor een vernieuwende aanpak. Dit villa project bestaat uit 42 unieke hoog segment villa’s welke apart worden ontwikkeld. Het project is gestart met 5 woonconcepten waarbinnen de individuele koper de kans krijgt om zijn eigen woning te ontwikkelen.

Samen met welstandscommissie en bouwer hebben wij de kaders ontwikkeld waarbinnen dit proces haalbaar is. Het is fantastisch om te zien hoe dit waardevolle, unieke, concept wordt gedragen door deze gemeente, de ontwikkelaar en de kopers.

Iedere koper heeft een kavel gekocht met een persoonlijke architect tot en met oplevering. Heel fijn voor ons als architect omdat wij graag investeren in de persoonlijkheid van de opdrachtgever. Na de eerste of tweede schetssessie krijgt men een eigen casco ontwerp om te gaan verfijnen met de architect.

Samenwerking met de klant

Voor ons is de bewoner belangrijk. Graag willen wij weten hoe je in het huis gaat leven en wat je waardeert aan wonen. Iedere klant heeft zijn eigen prioriteiten en beleving. De input van de klant is onmisbaar. Aan tafel, tijdens de schetssessies ontwerpen wij samen de woning. Binnen dit stramien is het aantal schetssessies vooraf bepaald.

Highlights

Deze unieke ontwikkeling is niet alleen innovatief, maar ook stijlvol en vooruitstrevend. Het vraagt inzicht van alle participanten binnen de organisatie. Daarnaast is het voor de kopers ook bijzonder omdat je je eigen woning ontwikkelt binnen een project. In aanvulling op dit totaal-ontzorg-traject gaan wij een groot deel van de woningen ook inrichten met onze interieur afdeling.

Onze klant aan het woord

Een zeer fraaie wijk, aan de rand van Amsterdam, met 42 individuele, luxe villa’s.