Proces

Een stoere, strakke, woning hebben zij voor ogen. Binnen de mogelijkheden van de bestaande woning. Rogier en Sophie wonen nu op deze prachtige plek, maar zijn uit de woning gegroeid. De dynamiek van het gezin komt tegenwoordig vanuit de 2 jonge kinderen die lekker willen spelen. Tijdens het schetsen ontdekken we ook de passie voor koken en gezellig wonen.

Na het kennismaken zijn wij gaan schetsen op de keukentafel. De wensen worden geïnventariseerd en functies worden geplaatst op logische, functionele plekken. De inbreng van beide opdrachtgevers is mooi samengesmolten tot een heerlijk resultaat. De gave moderne keuken met de fantastische zit-nis, gaat veel momenten verrijken.

Samenwerking met de klant

Naast hun baan gaan zij de renovatie samen met een aannemer realiseren. Wij bieden daar deels begeleiding bij aan om kosten te besparen, maar tegelijk ook te ontzorgen. Samen met hen, en zeker ook door goede ideeën vanuit de klant, hebben wij mooie oplossingen gevonden voor wonen en bouwen.

Highlights

Door ons gezamenlijk onderzoek naar deze efficiënte, vernieuwende bouwmethode hebben wij kosten kunnen besparen en tegelijkertijd een lichte, zeer handzame realisatie kunnen faciliteren. Onze samenwerking met onze constructeurs en installateurs zorgt voor een toekomstbestendige woning. Het is een energiearme woning geworden met een goede plek voor zonne-energie. Op het dak, maar uit het zicht.

Ontwerp villa Made
Detail tekening
Interieur

Doel is bereikt. We gaan vol enthousiasme werken aan de realisatie van deze woning zodat het hele gezin over een tijd kan genieten van dit heerlijke huis. Ondertussen hebben we ook opdracht gekregen om het interieur uit te werken! Erg leuk want we hebben veel ideeën om die gouden nis in die keuken goed tot zijn recht te laten komen… wordt vervolgd!

Sophie [google review]

De manier van ontwerpen, meedenken, enthousiast zijn en met te gekke ideeën komen.. Wij hadden geen betere hulp kunnen wensen. Fantastisch is dat zij vanuit jou als persoon en waar jij waarde aan hecht een beeld schetsen en dat doorvoeren in het totaalontwerp. Chapeau.