Proces

Wij hebben Max en Maurien leren kennen als twee zorgzame levensgenieters. De prominente plek van de keuken was ons na 5 minuten duidelijk. Deze keuken moest een kern van de woning worden. Daarom starten wij de schetssessies met het ontwerpen van de keuken en de functies en ruimte die daarbij gewenst zijn.

Later weten wij, dat we tijdens de eerste kennismaking, de uiteindelijke vorm al hebben opgezet. Na een tijd pakken wij het ontwerp weer op en komen tot de conclusie dat we goed zijn opgestart. Het grootste deel van het ontwerp is de verfijning.

Samenwerking met de klant

Deze opdrachtgevers hechten waarde aan kwaliteit. Door bij hen thuis te schetsen ondervinden wij de aspecten die zij belangrijk vinden aan leven en wonen. Binnen het unieke bestemmingsplan met strikte randvoorwaarden hebben wij samen ontworpen. Onze schetssessies zochten naar een combinatie tussen gewenste uitstraling en een mogelijkheden. Een mooi traject waarbij de samensmelting is opgezocht tussen eigentijds en historisch, Kempisch en industrieel.

Highlights

Detaillering is een belangrijk onderdeel van dit ontwerp. Wat zo fijn is, zijn de goed doordachte oplossingen. Bijvoorbeeld voor de sfeervolle zitplekken en de plekken voor persoonlijke spullen.

De grote stalen pui vanuit de keuken versterkt het industriële karakter en geeft extra kracht aan de buitenmuur, welke doorloopt in de keuken.

Schets villa Nieuwkoop
Schets Villa Nieuwkoop
Onze klant aan het woord

Een optimale, hoogwaardige, villa met een historische knipoog en een industrieel karakter.