Proces

Voor deze ontwikkeling hebben we uitgebreid kennisgemaakt met onze opdrachtgever. Naast inventariseren en benoemen van de huidige woonomgeving ook de toekomstige wensen benoemd. Het schetsproces hebben wij in stappen doorlopen; van grof naar verfijning. Rekening houdend met materialsering van het interieur en de  buitenruimte.

Samenwerking met de klant

Voor de realisatie van de woning hebben wij Stan en Elze begeleid bij de keuze van een aannemer. Samen zijn wij de gesprekken aangegaan en hebben een advies uitgebracht voor een keuze. Aan het einde van het traject hebben zij zelf een weloverwogen keuze gemaakt.

Highlights

De gevelsteen is zeker een highlight. Het vergt een goede aannemer/ metselaar om deze steen mooi te verwerken. Samen met de aannemer hebben wij dit goed doorgesproken, voorafgaand aan het traject. Een ander belangrijk aspect is de detaillering. Dit soort ingetogen architectuur doet onterecht vermoeden dat het eenvoudig te bouwen is. Niets is minder waar. Goede samenwerking in het bouwteam is vereist en dat is hier ook zeker gelukt.

Onze klant aan het woord

Een heerlijke woning met veel comfort en heerlijke zichtlijnen. Licht en een prettige woonomgeving zijn twee belangrijke aspecten van de binnenruimte.