Wij ontzorgen

Welke service past bij jouw wensen?

Proces

Om een indicatie te geven hoe we werken, kunt u hierboven ons processchema zien.
Download te PDF door op de afbeelding te klikken

Architectuur

In onze carrières hebben wij met veel uiteenlopende stijlen gewerkt. Graag ontwerpen wij een passende woning en bewaken we daarnaast de functionaliteit. Vorm volgt functie. Wij houden rekening met materialisering, licht, zichtlijnen en sfeer. Exterieur is voor ons een optelsom van het concept en de omgeving. Zowel ontwikkelaars als particulieren zijn onze opdrachtgevers. Heeft u al een visie of daagt u ons uit om met een nieuwe bouwmethode aan de slag te gaan?! Graag laten wij in een eerste schetssessie zijn hoe wij ernaar kijken. Wij duiken graag in de materie!

Interieur design

Ook voor interieur vraagstukken geloven wij in de versterkende kracht van samen. Volgens ons is het interieur onlosmakelijk verbonden met het exterieur. Samen zullen we van schetsen en ruwe ideeën komen tot mooi en passend ontwerp met een passend advies voor kleur, materiaal en inrichting. Binnen een passend concept sturen wij naar een aangenaam, stijlvol geheel. Versterking van de keuze kan een verrassend effect hebben!

Interieur concept

U heeft een gebruik voor ogen en een uitstraling en kwaliteit. Graag besteden wij uitgebreid aandacht aan uw wensen. Wij kunnen het complete interieurtraject voor u verzorgen. Samen met onze partners kunnen wij o.a. leveren; vloeren, afwerking, stoffering, maatwerkmeubels, meubels en aankleding. Wij kopen (samen met u) in en begeleiden het gehele traject als u dat wenst. Dit geldt uiteraard voor horeca, kantoor en woningen. Heeft u behoefte aan bouwbegeleiding, wilt liever compleet ontzorgd worden of is het juist alleen de realisatie en het aankopen van de inrichting wat u liever niet alleen doet? Laat het ons weten en samen bepalen we wat voor u het beste traject is.

Turn key

Voor ons is het vanzelfsprekend u te begeleiden bij uw totale kavelontwerp. Hiervoor werken wij graag samen met verschillende partijen waaronder tuinarchitecten. Deze totaaltrajecten worden geoptimaliseerd en volledig afgestemd in materialisering en concept. Graag laten wij zien hoe we dit aanpakken.

Nieuw project?

Ja ik kom graag in contact

Nieuw kantoor?

Ja ik kom graag in contact

Nieuwe woning?

Ja ik kom graag in contact

Nieuw bedrijfspand?

Ja ik kom graag in contact

Nieuwe ontwikkeling?

Ja ik kom graag in contact